Geko Gradnja! Prodaja stanova u Donjem Vakufu – novogradnja

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Kupovina stana najveća je investicija u životu svakog čovjeka. Stoga umjesto da se odlučite za stari stan koji može imati brojne vidljive, ali i skrivene nedostatke, iskoristite sve prednosti koje vam omogućava Geko Gradnja d.o.o. pri kupovini novog stana! Istraživanja pokazuju da je u starim stanovima čak za 17% veća neiskorištenost prostora nego u novogradnji.

Novoizgrađeni stanovi imaju nekoliko puta bolju energetsku učinkovitost u odnosu na stare, što znači da imaju izvrsnu izolaciju i štede energiju, te su stoga i troškovi održavanja osjetno niži.

Po najvišim standardima i povoljnim cijenama za vas gradimo idealno mjesto za život.

Novi stanovi u Donjem Vakufu. Građevinsko preduzeće Geko Gradnja d.o.o. Bugojno vrši prodaju stanova po principu ključ u ruke.

Stanovi se nalaze u Donjem Vakufu u ulici 770. Slavne brdske brigade preko puta autobuske stranice do gradskog stadiona u Donjem Vakufu.

  • U zgradi ima 17 stanova na 4 etaže
  • Stanovi su različite kvadrature od 30 do 70 m2
  • Zgrada se radi od vrhunskih materijala
  • Stolarija je Njemačkog proizvođača, šestokomorni profil
  • Ulazna vrata su protuprovalna i protupožarna
  • Unutrašnja stolarija je od masivnog furniranog hrasta
  • Svi stanovi posjeduju potrebna mjerna mjesta za vodu, struju i grijanje

Pored ugodnog doma građevinsko preduzeće Geko Gradnja uz zgradu je obezbijedio parking mjesta sa zelenom površinom i dječjim igralištem. Stanovi će biti useljivi do maja 2017. godine.

Stanovi su useljivi i etažirani 1/1 te je moguća kupovina hipotekarnim kreditom.

Kontakt telefoni: 061/326-926 i 061/183-055

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o