(GALERIJA) Političari i privrednici remizirali na Hendeku

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/ususretljetu

Jučer je u našem gradu na stadionu Hendek odigrana prijateljska utakmica između Političara Bugojna i Privrednika Bugojna, a završilo je miroljubivo 3:3.

Po tri gola na obje strane postigli su Alen Kmetaš i Fahrija Čurić. Političari su nastupali u sastavu: Adnan Hozić, Samir Odžačkić, Halil Dedić, Salim Duraković, Damir Vuković, Kasim Vugdalić, Vildan Hajić, Alen Kmetaš i Naim Basara. Treneri: Sead Smiho Tanković i Džemkan Imočanin, dok su za privrednike nastupali: Ferid Batić, Selmir Hamzakadić, Nusret Peco, Fahrija Čurić, Muharem Jusić, Besim Sadagić, Osman Šego, Elvedin Đopa. Trener: Osman Bambur.

Viđena je veoma zanimljiva utakmica, a pored velikih vrućina veterani su prikazali sjajan nogomet u kojem nije nedostajalo i lijepih poteza,a svi učesnici utakmice su se na kraju složili da je ova utakmica bila pravi potez za buduće akcije. Naime, sa aktivnostima u narednim danima trebala bi početi Liga veterana našeg grada, a formiran je i klub veterana NK Iskra. Organizator utakmice bila je Škola nogometa Globus Bugojno.

Na osnovu pojedinih ljudi, funkcionera NK Iskra, u pripremi su veterani NK Iskra koji bi se takmičili u veteranskoj ligi Federacije BiH. Mislim da je ova utakmica ispunila očekivanja svih građana, imali smo lijepu posjetu kao i druženje i nadam se da ćemo nastaviti sa ovakvim druženjima. Još jednom hvala svima koji su podržali Školu nogometa Globus kao i II.Memorijalni turnir Petko i Cicko, kazao je Alen Kmetaš trener u Školi nogometa Globus Bugojno.

Na stadionicu Hendek odigrana prijateljska utakmica između: Političari Bugojna – Privrednici Bugojna rezultat je glasio 3:3

Posted by Bugojno Danas on 8. kolovoz 2015

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/