Fra Zoran Tadić odlazi u Austriju: Ponosni sam vlasnik lične karte s adresom u Bugojnu

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Nakon šest godina provedenih na mjestu župnika u bugojanskoj crkvi Svetog Ante Padovanskog, fra Zoran Tadić odlazi na novu dužnost u Austriju.

Učenje jezika

– Zahvalan sam vjernicima i svim građanima zbog kojih će mi boravak u Bugojnu ostati u lijepom sjećanju. Za ovih šest godina puno lijepih stvari se dogodilo. One negativne ne pamtim, lako ih zaboravljam – kazao je fra Zoran Tadić.

Fra Tadić odlazi u Gradišće, pokrajinu Burgenland, gdje će, kako ističe, biti kapelan u sedam župa, pomagati svećenicima i učiti jezik. Očekuje da će poslije dobiti i odgovorniju službu.

– Smatram da prijateljske odnose, koje su vjerske zajednice u Bugojnu ostvarile djelujući kroz Međureligijsko vijeće treba nastaviti, kako bi se i u budućnosti mogli realizirati projekti važni za sve stanovnike, bez obzira kojem narodu oni pripadali. Iz Bugojna zaista nosim lijepe utiske. S ponosom kažem da sam vlasnik lične karte s adresom u Bugojnu, koju sam stekao po dolasku na službu iz Livna – kaže fra Tadić.

Budući rad

Dodaje da iskustvo koje je stekao smatra neprocjenjivim u svom budućem radu. Fra Tadića će u službi naslijediti Bugojanac fra Hrvoje Radić.

Zahvalan svima

Fra Tadić je zahvalio i medijima, lokalnoj RTV Bugojno i bugojanskim portalima. U prostorijama Župnog ureda fra Tadiću su na odličnoj saradnji i kvalitetnom radu zahvalili načelnik Hasan Ajkunić, glavni imam MIZ Bugojno Vehid ef. Arnaut, predsjedavajući Općinskog vijeća Igor Vrljić i vijećnik Miroslav Zelić. Poželjeli su mu mnogo sreće i u uspjeha u novoj službi.

avaz.ba

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o