(FOTO) TONI (27) ŽIVI KAO U PAKLU: Pogledajte, dobila sam rak kože zbog solarijuma!

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Imala sam svoj solarijum kod kuće, kao i mnoge moje prijateljice. Svi su to radili. Tada nisam razmišljala o budućnosti

Toni Vilobi (27) je dobila kancer kože nakon sunčanja u solarijumu. Ona je kao tinejdžerka koristila solarijum pet puta nedjeljno.

“Imala sam svoj solarijum kod kuće, kao i mnoge moje prijateljice. Svi su to radili. Tada nisam razmišljala o budućnosti niti o raku kože”, priča ova hrabra medicinska sestra iz Alabame.

Rak kože dijagnostikovan joj je kada je imala 21 godinu. Od tada joj se vraćao šest puta. Stalno je kod ljekara, a skoro svaki put kada ode, nađu joj nov tumor.

Ona je fotografisala sebe u stanju kada joj tumor napada kožu i tu fotografiju okačila na svoj Fejsbuk. Zbog toga je postala Internet heroina.

“Nosite kremu za zaštitu od sunca i koristite preparate za samopotamnjivanje. Imate samo jednu kožu, i morate da brinete o njoj. Naučite iz grešaka drugih ljudi. Ne dozvolite da vas preplanuo ten spreči da vidite kako vam djeca odrastaju. To mi je sada najveći strah“, rekla je ona.

Toni se liječi posebnim kremama, a ljekari joj tumore otklanjaju i tečnim azotom. Zbog toga, ova mama jednog dječaka, ima duboke ožiljke po licu.

“Provjerite svaku tačku koja vam djeluje čudno ili povremeno krvari. Što ga prije nađete, to je veća vjerovatnoća da neće ostaviti grozan ožiljak i da neće metastazirati. Melanom ubija, ali ne-melanom ostavlja grozne posledice (i može da ubije)”, upozorava ona.

Izvor: kurir.rs

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/