FOTO: Sjajna atmosfera na pripremama NK Globus u Nevesinju

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Nogometaši Globusa iz našeg grada, kako smo to već pisali, nalaze se na četverodnevnim priprema u Nevesinju. Mladi nogometaši imaju sjajne uslove za rad i žele se što bolje spremiti za drugi dio sezone.

Danas su prijateljski susret odigrale dvije selekcije ovog kluba, predpioniri i pjetlići. Protivnik je bio Velež koji je slavio u predpionirskoj konkurenciji sa 5:2 (Nezirović, Škembić), dok su u kategoriji pjetlića naši nogometaši slavili pobjedu rezultatom 7:4.

Rezultat u ovim susretima svakako nije u planu, a u Globusu ističu da žele da mladi nogometaši steknu iskustvo i da na ovim pripremama uz dobar rad ispune zacrtane ciljeve.

Atmosfera u ekipi je sjajna što možete vidjeti i na fotografijama iz Nevesinja, a ekipa je večeras od domaćina počašćena večerom od Slobodana Pejičića i restorana “Bukvica” vlasnika Bože u prelijepom ambijentu.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o