Forum mladih OO SDP Bugojno uručio donaciju udruženju Đerđef

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Nakon što je prije dva dana u prostorijama OO SDP Bugojno, Forum mladih ove stranke uručio nagrade za najbolje eseje na teme: “Antifašizam danas”, “Mladi kroje bolju budućnost” i “Generacija u magli”, predsjednik FOM OO SDP Bugojno Mirza Ahmetović danas je u prostorijama udruženja Đerđef predsjednici Šidi Kalbić uručio donaciju u vrijednosti od 50 KM.

Naime, osoba sa incijalima A.H. odrekla se nagrade u korist neke od socijalno ugroženih porodica, a Forum mladih OO SDP Bugojno odlučio je ovu nagradu uručiti udruženju Đerđef za liječenje bolesnih sugrađana.

Želim da se zahvalim predsjedniku FOM OO SDP Bugojno Mirzi Ahmetoviću koji je danas posjetio Đerđef i uručio ovu donaciju koju je osoba koja nije željela otkriti identitet dobila na konkursu ove organizacije, ali je kako možete vidjeti odlučila donirati nama. Čast mi je surađivati sa ovako lijepom omladinom koja je prepoznala naš rad i ova donacija će sutra biti uručena djevojčici Sajri Poljo na humanitarnom koncertu u Zenici. Ja mladima SDP-a Bugojno želim da poželim mnogo sreće u narednom periodu, a od nas će uvijek imati podršku u svakom pogledu, kazala je predsjednica Đerđefa Šida Kalbić.

Mirza Ahmetović je kratko istakao da ovo samo jedna u nizu aktivnosti FOM OO SDP Bugojno, te da se nada nastavku uspješne saradnje sa Udruženjem Đerđef koje pomaže bolesne u našem gradu ali i širom zemlje.

donacija_djerdjef

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o