Bugojno: dm drogerie markt organizuje veselo druženje sa Djeda Mrazom

https://www.bugojno-danas.info/

dm drogerie markt organizuje veselo druženje sa Djeda Mrazom u dm prodavnicama kako bi razveselili i uljepšali praznike mnogobrojnim mališanima širom BiH.

Bugojno, 18.12.2015. – Kompanija dm će na radost mališana u Bosni i Hercegovini i ove godine ugostiti Djeda Mraza u svojim prodavnicama. U mjesecu darivanja, osmijeha i ljubavi, kompanija dm je za najmlađe pripremila simpatične poklone, a za roditelje do -45% na novogodišnju mirisnu čaroliju kao i bogatu ponudu proizvoda za poklone i ukrašavanje domova.

Za vrijeme trajanja druženja sa Djeda Mrazom u dm prodavnicama svi posjetioci moći će napraviti fotografiju sa posebnim okvirom i učestvovati u nagradnoj igri na način da fotografiju postave u posebnu aplikaciju na zvaničnoj dm Facebook stranici, te istu podijele na lični Facebook profil uz #MIvolimopraznike. Nagradna igra realizovat će se u periodu od 4.12. do 31.12.2015. godine, a sretni učesnici osvojit će dm poklon pakete.

Kompanija dm poziva sve roditelje i mališane iz Bugojna, da prisustvuju čarobnom druženju sa Djeda Mrazom u sljedećim terminima: Bugojno, Bosanska 6, petak, 18.12.2015. od 15:30 do 17:30 sati

dm1

dm2

bugojno-danas.info

https://www.bugojno-danas.info/ https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://mfbanka.com/stednja/ https://www.bingotuzla.ba/vikend-akcija/