Firma iz Bugojna nudi najekonomičniji sistem grijanja i hlađenja

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Da li ste razmišljali o najjeftinijem grijanju? Danas smo posjetili firmu u našem gradu COOLING SYSTEM DOO koja se bavi prodajom, ugradnjom i servisiranjem toplotnih pumpi. Prisustvovali smo prezentaciji rada toplotne pumpe koja uzima energiju iz podzemne vode. Također imaju pumpe koje koriste vanjski zrak, vodu i zemlju kao izvor energije.

Toplotna pumpa radi na principu da uzima energiju zraka, vode i zemlje za grijanje poslovnih i stambenih objekata.

Prilikom rada toplotne pumpe za potrošeni KW električne energije daje do 4 KW toplotne energije od navedenih izvora.

Toplotne pumpe se mogu kopčati na postojeći sistem sa radijatorima, ventilokonvektorima ili podnim grijanjem, mada je najidealnija kombinacija sa podnim grijanjem. Uz ovaj sistem osigurane su velike količine tople vode za sanitarne potrebe.

Svi koji su zainteresovani mogu da se jave na broj telefona: 062/349-682, na mail coolingsystembh@gmail.com ili da dođu i uvjere se u rad na licu mjesta.

Također možete posjetiti našu web stranicu www.coolingsystem.ba te pogledati naše radove.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o