Dvije kategorije KK Basket time otputovale u Zenicu na veliki 19. Međunarodni “KUP KENGURA”

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Jutros su dvije kategorije KK Basket time otputovale u Zenicu na veliki Međunarodni KUP “19 KUP KENGURA”.

Ovi mališani Predpionirskog uzrasta okušat će se sa starijim kolegama Pionirske selekcije na ovom tredicionalnom Evro Kupu na kojem učestvuje preko 50 ekipa širom ex Juge i Evrope.

Biti će jako teško, s obzirom da naša djeca igraju sa starijim drugarima od sebe u razlici od dvije godine pa čak i tri, trebat će nam dosta sreće na ovom takmičenju, na spisku nisu četiri igrača, dva ključna igrača iz prve postave jedan bek i igrač na centralnoj poziciji dok su dva odsutna zbog povreda. Teret igre će podnijeti ostatak ekipe, kod djevojčica fali također dvije igračice, naš centar Edna Lakača u pitanju je povreda a druga je odsutna trenuto van BiH.

Bez obzira na svu težinu i okolnosti ovo će biti jedno veliko iskustvo za naše mališane. Ispred svega važi jedno pravilo a to je da smo tradicionalno svake godine pozvani na ovaj turnir i druženje djece, upoznavanje novih prijatelja i druženje.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o