DUŽNOSNICI HDZ-a BiH ŽSB U RADNOJ POSJETI BUGOJNU

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/ususretljetu

Dužnosnici HDZ-a BiH ŽSB na čelu s Nikolom Grubešićem, predsjednikom ŽO HDZ-a BiH ŽSB i ministrom zdravstva i socijalne politike u Vladi ŽSB, u srijedu, 02. Prosinca 2015. godine boravili su u radnom posjetu Bugojnu.

U izaslanstvu su bili ministri u Vladi ŽSB imenovani na prijedlog HDZ-a BiH, Jozo Budeš, Feliks Vidović, Zoran Marković, predsjedatelj Sabora ŽSB Josip Kvasina i politički tajnik ŽO HDZ-a BiH ŽSB Bojan Domić.

Zajednički sastanak dužnosnika HDZ-a BiH ŽSB i OO HDZ-a BiH Bugojno održan je u novom uredu OO HDZ-a BIH Bugojno na adresi Bosanska 8, zgrada Hrvatskog Doma u Bugojnu na prvom katu.

Domaćin, predsjednik OO HDZ-a BiH Bugojno Igor Vrljić u svom obraćanju poželio je dobrodošlicu uvaženim gostima i upoznao ih s radom OO HDZ-a BiH Bugojno u proteklom razdoblju ali i o trenutnoj političkoj situaciji na području općine Bugojno.

Predsjednik ŽO HDZ-a BiH ŽSB Nikola Grubešić govorio je o trenutnoj političkoj situaciji na području ŽSB, radu Vlade ŽSB, funkcioniranju stranke i projektima koji se odvijaju na području ŽSB. Na kraju je izrazio zadovoljstvo otvaranjem novog ureda i pohvalio suradnju koju imaju OO HDZ-a BiH Bugojno i ŽO HDZ-a BiH ŽSB.
Općinski Odbor HDZ BiH Bugojno

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/