DUGA I HLADNA NOĆ PRED NAVIJAČIMA

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/bingoosmica/


Reprezentacija BiH odigrat će 13. novembra prvu baržnu utakmicu sa selekcijom Irske, a ogromno interesovanje koje vlada za ulaznicama rezultat je reda ispred istočne tribine stadiona Bilino polje u Zenici formiranog još danas.

– Ovdje sam od danas, u red sam stao oko 14.30 sati, kada je već nekoliko momaka zauzelo svoje mjesto. Vjerni sam navijač naše reprezentacije i pratim ih na svakoj domaćoj utakmici, budući da za predstojeći susret vlada veliko interesovanje ne želim rizikovati. Ostajem ovdje cijelu noć, bez obzira što je hladno – kazao je za “Avazov” portal Saudin Topalović iz Zenice.

Oko stotinjak Zeničana, čiji se broj iz sata u sat povećava, najbolji su pokazatelj da susret sa Irskom pobuđuje ogromno interesovanje naših navijača, koji bi željeli da vide naše „Zmajeve“ uživo u ovoj utakmici od izuzetnog značaja.

– Želim svjedočiti još jednoj historijskoj pobjedi naše reprezentacije, optimista sam kako će se Irska iz Zenice vratiti poražena. Bez obzira što nisu idealno uslovi, ostajem cijelu noć kako bih bio siguran da ću kupiti ulaznicu – rekao je za “Avaz” Zeničanin Haris Muhić.

Podsjetimo, iz NSBiH već ranije je saopćeno kako vlada ogromno interesovanje za ulaznicama, a što je Zeničanima bio dodatni motiv da stanu u red i osiguraju svoj odlazak na Bilino kako bi bodrili Zmajeve na putu do važne pobjede za plasman na EP u Francuskoj.

Valja istaći kako je za predstojeći susret štampano 10.500 ulaznica za prodaju, a cijene su identične kao u kvalifikacionim utakmicama: 40 KM (tribina zapad), 30 KM (istok), 20 KM ( sjever i jug). Za vjerne navijače dostupno je 5.500 ulaznica, a jedna osoba može kupiti najviše dvije ulaznice uz predočenje identifikacionog dokumenta.

Obezbijeđeni jaknama, ruksacima sa zalihama hrane i pića, druženjem sa ostalim sugrađanima, bit će ovo duga i hladna noć za najvjernije navijače koji po svaku cijenu žele biti dio nogometnog spektakla na Bilinom polju.

Zvanična prodaja ulaznica počinje sutra, sa početkom u 9 sati.

avaz.ba

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/