Donjovakufljanka Dženana Alić plasirala se u finale izbora za Miss Norveške (FOTO)

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Donjivakufljanka Dženana Alić (22) koja živi u norveškom gradu Drammenu  je prije dva mjeseca bila jedna od 40 kandidatkinja za izbor miss Norveške a nedavno je saznala da se plasirala u finale. Od djetinstva, kako kaže, imala je veliku želju da postane manekenka i ta želja izgleda da će joj se ispuniti jer će se uskoro boriti za titulu najljepše djevojke u Norveškoj.

– Mislim da je fantastično da sam stigla do finala za izbor Miss Norveške, i sad za sad ne razmišljam puno ni o čemu drugom – rekla je za “Avazov” portal Alić.

dzenana-alic1

Foto: Keza

Alić ističe da će se finalna manifestacija održati 30.7 u Oslu, a da je učešće u finalu izborilo 17 djevojaka.

– Sada se aktivno pripremam za finalnu manifestaciju i super se osjećam. Jedva čekam 30. 7 i taj dan kada će biti finale. Nemam nikakva očekivanja, samo želim da uživam – rekla je Alić.

Dodaje da joj veliku podršku pružaju svi, od porodice do prijatelja i do sugrađana iz Donjeg Vakufa.

dzenana-alic2

Foto: Keza

– Porodica i roditelji su reagovali na pozitivan način i pružaju mi veliku podršku za predstojeće takmičenje za izbor Miss Norveške. I iz Donjeg Vakufa imam veliku podršku i od porodice i od prijatelja i to mi je jako drago. Volim doći u Donji Vakuf, i dođem najmanje jednom godišnje – kazala je Alić.

dzenana-alic4

Foto: Keza

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/