DONJI VAKUF: Žena preminula nakon sudara Golfa sa teretnim vozilom

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Jedna osoba preminula je u Domu zdravlja Donji Vakuf usljed povreda zadobijenih u saobraćajnoj nesreći koja se oko 11:30 sati dogodila na magistralnom putu M-5 Jajce – Donji Vakuf u mjestu Torlakovac.

Kako je za Klix.ba izjavio glasnogovornik Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona Rusmir Prohan, u nesreći su učestvovali teretno vozilo Mercedes kojim je upravljao M. B. iz Gruda i putničko motorno vozilo VW Golf 2 kojim je upravljao 56-godišnji N. Z. iz Donjeg Vakufa.

Vozač VW Golf 2 N. Z. u nesreći je teško povrijeđen i ugrožen mu je život te je prebačen u bolnicu u Travnik, dok je njegova suvozačica u vozilu S. Z. (54) nakon nesreće zadobila teže tjelesne povrede nakon čega je prevezena u Dom zdravlja gdje je preminula.

Saobraćaj je na ovoj dionici puta u potpunosti obustavljen, a formiran je uviđajni tim koji bi uskoro trebao početi sa uviđajem.

klix.ba

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o