DONJI VAKUF: “Oaza mira” ponovo otvara svoja vrata, dobrodošli i uživajte u ljepoti

https://www.zekataxi.com/ https://https://www.bingotuzla.ba/ljetnihitovi//

Svaki čovjek traži svoju oazu. Neki je nađu nakon nekoliko godina, a oni koji imaju manje sreće nakon decenija traženja i hiljada pređenih kilometara. Oni najsretniji svoju oazu imaju desetak minuta udaljenu od kuće ili radnog mjesta i mogu do nje doći nakon ugodne šetnje prirodom ili vožnjom biciklom.

Sigurno je da će nam zbog toga stanovnici Donjeg Vakufa, Srednjobosanskog kantona, ali i šire uvijek biti zahvalni jer u ljepotama „Oaze mira“ svakodnevno mogu uživati PONOVO OD 20-og MAJA (SUBOTA) 2017. GODINE.

Da bi Vaš boravak bio nezaboravan i da ga se uvijek rado sjećate i o njemu pričate, obezbijedili smo dosta sadržaja za sve generacije. U našoj oazi lijepo će se osjećati gosti od 7 do 77 godina. Tako su svoje mjesto u našem kompleksu našli dječiji park sa ljuljačkama i trampolinom, bosanska kuća, šadrvani..

U našoj „Oazi mira“, turističkom biseru Srednjobosanskog kantona možete uživati u nekim od vrhunskih specijaliteta kuhinje, po vrlo pristupačnim cijenama.

Sigurno da nećete pogriješiti ako se odlučite za potočnu pastrmku, teletinu ili pitu ispod sača ili neko od drugih jela sa menija. Kod nas nema pogrešnog izbora, jer su sva jela vrhunska i pripremljena po provjerenim i dobro čuvanim receptima.

Ko jednom dođe u etno zonu „Oazu mira“, sigurno će se ponovo vratiti i sa sobom povesti ljude koji su mu dragi, jer samo najbitnije ljude u svom životu želite dovesti u istinski raj na zemlji.

Dobro došli!

Posjetite nas na našoj Facebook stranici Etno zona “Oaza mira”

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/