Doktorica Emina: Šećeri, slatkiši, čokolade, keksovi izazivaju rak

# https://www.zekataxi.com/

Intervju bosanskih doktora Emine i Ašira Kopića na FACE TV u Centralnom dnevniku smo slučajno otkrili, a ono što u njemu govore će vas iznenaditi. Vrhunski su doktori koji rade u Americi i liječe najteže oblike karcinoma za koje tvrde da ima lijeka.

Industrijski prerađena hrana, šećeri, glukozni sirupi koji se nalaze u svim slatkišima, keksovima, tortama, čokoladama, to je najveći neprijatelj našeg zdravlja. Tihi ubica pravi jednu tihu upalu u našem organizmu jednostavno dovodi do aktivacije svih tih inflamatornih procesa u organizmu koji vremenom dolaze do promjene same ćelije i uzrokuje u jednom dijelu karcinom“, izjavila je doktorica Emina Kopić, bosanka sa adresom prebivališta u Americi.

U nastavku pogledajte intervju koji nisu prenijeli mnogi mediji, prilog o mužu i ženi, doktorima, koji u BiH prenose znanje i pamet, pogledajte od 10 minute videa:

https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponuda_tehnike/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o