Doktorica Emina: Šećeri, slatkiši, čokolade, keksovi izazivaju rak

https://www.bugojno-danas.info/novo-u-dstore-ne-trebate-platiti-skuplje-najjeftinije-mjesto-za-tehniku/' https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/

Intervju bosanskih doktora Emine i Ašira Kopića na FACE TV u Centralnom dnevniku smo slučajno otkrili, a ono što u njemu govore će vas iznenaditi. Vrhunski su doktori koji rade u Americi i liječe najteže oblike karcinoma za koje tvrde da ima lijeka.

Industrijski prerađena hrana, šećeri, glukozni sirupi koji se nalaze u svim slatkišima, keksovima, tortama, čokoladama, to je najveći neprijatelj našeg zdravlja. Tihi ubica pravi jednu tihu upalu u našem organizmu jednostavno dovodi do aktivacije svih tih inflamatornih procesa u organizmu koji vremenom dolaze do promjene same ćelije i uzrokuje u jednom dijelu karcinom“, izjavila je doktorica Emina Kopić, bosanka sa adresom prebivališta u Americi.

U nastavku pogledajte intervju koji nisu prenijeli mnogi mediji, prilog o mužu i ženi, doktorima, koji u BiH prenose znanje i pamet, pogledajte od 10 minute videa:

https://www.bingotuzla.ba/2020/05/31/za-pocetak-sedmice-u-bingu-dodatno-snizeno/