Dočekajte jesen u novim neodoljivim Alma Ras kreacijama

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/ https://www.bugojno-danas.info/od-1-oktobra-obuka-za-cnc-programera-operatora-u-srednjobosanskom-kantonu

Početak septembra prvi je znak da se opraštamo od ljeta i da dolazi nova sezona. Kako bi uljepšali jesen Alma Ras vam donosi nove neodoljive i stylish komade kolekcije jesen/zima. Bolje od ovoga jeste da određene modele, ovaj mjesec, možete potražiti po sniženim cijenama za 20%. Alma Ras butik u Bugojnu nalazi se na adresi Nugle II, TC ROSE.

Novi komadi učinit će da izgledate dotjerano i u udobnosti svog doma. Visokokvalitetne tkanine evropskog porijekla temelj su svih kolekcija ovog bh. brenda, a ova će zahvaljujući elegantnim detaljima, u damama probuditi nježniju i ženstveniju stranu. Pored pamuka Alma Ras u svojim kreacijama koristi i sofisticirane materijale poput viskoze, omiljene među pripadnicama ljepšeg spola. Viskozu zovu još i umjetna svila.

Ukoliko ste ipak jedna od onih dama koja više voli Basic komade, možete ih pronaći u bilo kojem Alma Ras butiku širom BiH, po odličnim pogodnostima tokom septembra. Crno, bijelo ili boja kože, kvalitetni prirodni materijali, donje rublje sa sitnim sofisticiranim detaljima dostupni su tokom cijele godine.

Nova kolekcija brenda Manners muškarcima donosi raznovrsne modele donjeg rublja, kraćih i dužih nogavica fitness kroja, preko slipa, pa do onih širokih. U spavaćem programu našle su se klasične pidžame na kopčanje, urbane „muževnih“ motiva, te varijacije pidžama hlača uz mogućnost kombinovanja sa majicama iz kolekcije ili pak Basic asortimana.

Kako bi bili u toku sa svim aktuelnostima o novitetima i sniženjima, pratite oficijelne FB stranice Alma Ras Manners.

https://www.facebook.com/livnobus/ https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/