Djela a ne prazna obećanja: Očišćen put u potpunosti do sela Hum zahvaljujući Srednjobosanskim šumama

https://telemach.ba/eon-paketi/eon-paketi https://www.bugojno-danas.info/bugojno-prodaju-se-stanovi-na-veoma-atraktivnoj-lokaciji/

Jutros rano, kako su i obećali iz direkcije Srednjobosanskih šuma, prema selu Hum su se uputila 2 bagera kako bi očistili put od snijega i napravili ga prohodnim za mještane ovoga sela.

Put su osposobili i prohodan je a do 15 sati danas, će čistiti napadali snijeg.

Jedan od mještana sela Hum je uputio riječi zahvale gospodinu Vildanu Hajiću direktoru Srednjobosanskih šuma koji je hitno reagovao kako bi se put osposobio i bio prohodan za sve mještane.

Hvala direktoru Vildanu Hajiću što je hitno reagovao da nam osposobi put posebno zbog starijih i nemoćnih osoba kojima nije mogla hitna doći. Neki mještani moraju svaki dan u grad a nisu mogli zbog neočišćenog puta. Nadamo se da neće padati novi snijeg i zatrpati nas jer se o nama niko ne brine dok ne dođe vrijeme izbora“.

https://www.bingotuzla.ba/2019/01/17/kataloska-akcija-17-1-27-1-2019/ https://www.bugojno-danas.info/stiglo-najvece-priznanje-od-facebooka-facebook-stranica-bugojno-danas-dobila-plavu-znacku/