Djela a ne prazna obećanja: Očišćen put u potpunosti do sela Hum zahvaljujući Srednjobosanskim šumama

http://www.janj.ba/bs/article/80/grijanje-na-briket-sta-je-zapravo-briket https://www.bugojno-danas.info/kulturno-obrazovni-centar-muradija-bugojno-poziva-na-upis-za-skolsku-godinu-2019-2020/

Jutros rano, kako su i obećali iz direkcije Srednjobosanskih šuma, prema selu Hum su se uputila 2 bagera kako bi očistili put od snijega i napravili ga prohodnim za mještane ovoga sela.

Put su osposobili i prohodan je a do 15 sati danas, će čistiti napadali snijeg.

Jedan od mještana sela Hum je uputio riječi zahvale gospodinu Vildanu Hajiću direktoru Srednjobosanskih šuma koji je hitno reagovao kako bi se put osposobio i bio prohodan za sve mještane.

Hvala direktoru Vildanu Hajiću što je hitno reagovao da nam osposobi put posebno zbog starijih i nemoćnih osoba kojima nije mogla hitna doći. Neki mještani moraju svaki dan u grad a nisu mogli zbog neočišćenog puta. Nadamo se da neće padati novi snijeg i zatrpati nas jer se o nama niko ne brine dok ne dođe vrijeme izbora“.

https://www.bugojno-danas.info/novo-u-bugojnu-taxiplus-povoljna-udobna-i-sigurna-voznja-do-zeljene-destinacije' http://bit.ly/KatalogBingoJuliII'