Djeca iz Bugojna, Travnika i Viteza poželjela da obraduju bolnice sa porukom “VI STE NAŠI HEROJI”

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Djeca iz Bugojna, Travnika i Viteza  poželjela da obraduju bolnice, Covid odjeljenja u Travniku, Novoj Biloj i Bugojnu, te Zavod za javno zdravstvo i HES- Travnik sa simboličnom porukom “VI STE NAŠI HEROJI”. Za dječiju maštu i kretivnost na tortama pobrinula se Vitežanka, Ana Bošnjak Mišković i njen “Slatki kutak”.

Poruku upućenu bolnicama ispred PS “MAYA”- Educational Center prenosimo u cjelosti: 

“Poštovani i dragi ljudi,

U ime djece i mladih iz PS „MAYA“- Educational Center i plesnih škola Travnik, Vitez i Bugojno želimo da vam se simbolično zahvalimo za sve što činite za nas u ovim teškim vremenima pandemije virusa (Covid 19).

Inače, ovo je mjesec kada naša djeca kroz projekat „Djeca-djeci s ljubavlju“ obraduju siromašnu i bolesnu djecu. Pored djece za koju spremaju poklone, ovaj put su željeli da nešto urade i za odrasle- „Djeca odraslima s ljubavlju“.  U to ime, posjetili smo 3 bolnice (Nova Bila, Travnik i Bugojno), te „čike u balon odijelima“, kako ih naši mališani zovu, HES-Travnik, te uručili „slatki zalogaj“ sa simboličnom porukom.

Još jednom, u ime svih nas, hvala za sve neprespavane noći, za vaš trud, upornost, požrtvovanost, stručnost, strpljenje koje imate i vjeru koju dajete ljudima.

Djeca su nas zamolila da vam proslijedimo virtualni zagrljaj, te vam poručila da ste PRAVI HEROJI!

Hvala na svemu,

 PS „Maya“- Educational Center”

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o