Dalmatinska Kim Kardashian u petak nastupa u našem gradu u clubu Siluet

https://www.zekataxi.com/ https://https://www.bingotuzla.ba/ljetnihitovi//

Mlada i seksipilna pjevačica Olivera Matijević u petak (8.01.)  nastupati će u našem gradu, tačnije clubu Siluet. Atraktivna hrvatska pjevačica nastup u Bugojnu najavila je i na svom Facebook profilu na kojem smo primijetili veliki broj fanova koji prate njene objave, najave nastupa  i izvještaje sa istih.

Stupili smo u kontakt sa Oliverom, koje je bila jako ljubazna i putem našeg portala poslala je poruku svima koji žele  doći u Siluet i tako uživati u sjajnoj zabavi.

–          Pozivam sve koji su željni dobrog provoda i dobre žurke u klub Siluet da se zajedno provedemo uz dobre hitove folka. Ja ću dati sve od sebe da opravdam vaše povjerenje, kazala je atraktivna Olivera za Bugojno-danas.info.

Na njenom profilu zapazili  smo i to da ona na svojim nastupima pravi sjajnu zabavu, a tu je i veliki broj fotografija koji je oduševio posebno mušku populaciju. Olivera ne krije svoje atribute te će tako svi koji dođu u Siluet pored sjajnog glasa uživati i u njenom izgledu. Vrijedi spomenuti i to da su ovu Zadranku mediji nazvali  Dalmatinskom Kim Kardashian, te istakli da ima najbolju guzu na estradi. Da li su bili upravu prosudite sami na nastupu u našem gradu…

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/