Da li Srednja stručna škola u Bugojnu ima direktora?

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Srednja stručna škola u našem gradu već skoro dva mjeseca nema direktora. Naime, bivši direktor škole Dževad Abazović iz privatnih razloga krajem sedmog mjeseca podnio je ostavku, a zatim je u prvoj sedmici osmog mjeseca raspisan konkurs.

Procedura je zatim završena, a javila su se četiri kandidata koji ispunjavaju uslove. Od tog momenta sve je stalo. Nit se vrši izbor, nit imenovanje. Abazović, prema mojim saznanjima, ima zeleno svjetlo da potpisuje bitne odluke ispred škole dok se ne izabere novi direktor. Ne znam šta se čeka, vjerovatno aminovanje politike, ističe naš izvor iz škole, koji se dotakao još velikog problema u školi.

Roditelji i djeca se bune da je u školi hladno, jer nema grijanja, čak nema nijednog drveta. To je samo jedan segment koji je u problemima jer nema direktora, dodao je naš izvor iz ove ustanove.

Treba istaći da je Abazović u vrijeme dok je bio direktor škole bio i član OO SDP Bugojno, a zatim je i isključen iz ove stranke. Sada je , navodno, blizak OO SDA Bugojno.

http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o