Čudo od djeteta iz KK Basket Time Bugojno

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

KK Basket Time Bugojno od ove godine igra jednu od najjačih omladinskih liga BiH. Prve tri utakmice su dobivene. Kroz ovu ligu igraju najtalentovanija djeca.

Jedan od dječaka je poseban talenat, dječak od 13 godina koji godinama osvaja simpatije mnogih trenera, klubova i obožavatelja ovog sporta, to je mladi Teo Skenderović, dječak 2005. godište.

Ovaj mladi talentirani igrač je među prvim igračima sa tek 10 godina igrao na dvojnu registraciju za KK Star Fojnica. Bio je najbolji igrač te sezone.

Osvoio je i jedini Zlatni Pehar na Međunarodnom Turniru u Novoj Topoli u tri utakmice, tada je postigao sam preko 90 poena.

Godinama osvaja MVP na raznim turnirima i kupovima. Dva puta na testiranju u KK Sparsi sa odličnim prolazom sad odlazi na drugi košarkaški kamp i testiranje u najjači klub KK Igokea.

Dugogodišnji je učesnik na košarkaskim kampovima, na najjačem košarkaškom evropskom kampu Maxima svake godine osvajač zlatnih medalja kao i srebrenih. Uskoro poslije Igokeje odlazi na probno igranje u Italiju. Za ovo se pobrinuo jedan veliki sportski radnik i profesionalac Edin Dorocić iz Livna koji će sada preuzeti Teovu karijeru u svoje ruke jer ovaj veliki košarkaški stručnjak već odavno prati ovog dječaka preko portala i predviđa mu odličnu karijeru. Gospodin Dorocić će otvoriti put na velika vrata za ovog talentovanog mladog košarkaša.

Sa Teom individualno zadnjih dva mjeseca radi trener Selmir Mulasmajić a sve prethodne godine je radila Jasna Behara. Teo sada ima prosjek 20 do 28 poena po utakmici.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o