Članovi NSŠ Globus Bugojno putuju na petodnevne pripreme u Neum

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/pripremazimnice/

Ekipa našeg portala danas je posjetila stadion Hendek i članove Nogometne sportske škole Globus Bugojno. Zatekli smo radnu atmosferu, a posebno smo ostali oduševljeni izgledom stadion Hendek koji se nalazi u sve boljem stanju, a sve za dobrobit mladih fudbalera koji svakodnevno treniraju na istom.

Dolaskom Globusa na čelu sa direktorom Elvedinom Đopom 2010.godine pokrenuto je uređivanje stadiona, te se može reći da je do sada urađen veliki dio posla, a što se može vidjeti i na fotografijama koje vam donosimo.

Predpioniri i stariji pjetlići od 20.06. do 25.06. boraviti će na petodnevnim pripremama u Neumu, a sve kako bi se što bolje pripremili za II.Memorijalni turnir Petko i Cicko koji će biti međunarodnog karaktera. U Neumu ćemo boraviti u Villa Marija, a na put ide naših 45 članova, tri trenera, fizioterapeut i direktor Elvedin Đopa. Poslije ovih aktivnosti dobili smo poziv da na Jahorini učestvujemo na Piksi kup-u a na kojem će nastupati naše tri selekcije: predpioniri, pioniri i stariji pjetlići, kazao je za bugojno-danas.info tener u NSŠ Globus Alen Kmetaš.

Iz Globusa su istakli zadovoljstvo svakodnevnim radom kluba, te su i ovim putem pozvali svu zainteresovane djecu da se priključe ovom klubu i uz sjajne uslove te kvalitetan rad postanu buduće nogometne zvijezde.

 

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o