CaDa Solucije 19. maja u Bugojnu, prijavite se za posao

Ostalo je još nekoliko dana do održavanja intervjua za posao u Bugojnu kompanije CaDa Solucije doo. Do sada su, kako navode, skupili veliki broj prijava i intervjui će se održati 19. maja ove godine. Naglašavaju kako još uvijek imate priliku prijaviti se i dobiti toga dana svoj termin za razgovor.

Inače, Cada Solucije jedna je od najvećih domaćih BPO komapnija. Zapošljavaju preko 300 saradnika a svoje poslovnice trenutno imaju u Sarajevu, Tuzli i Zenici.
– Taj broj, zbog odnosa kojeg imamo prema saradnicima konstantno raste. Shvatili smo da su ljudi najveći resurs koji imamo te se trudimo da s osmijehom dolaze na posao i da se s osmijehom vrate kući. I u Bugojnu će biti isto. Kako radimo za neke od najvećih njemačkih kompanija, naši projekti su sigurni i dugoročni. Iz tog razloga tražimo i saradnike koji trebaju stabilan posao, koji žele raditi dugoročno i planirati život sebi i svojim porodicama – kažu iz HR odjela CaDa Solucija.

Ukoliko govorite njemački jezik i treba vam posao kojeg možete kombinovati prema vlastitim željama i potrebama – rad od kuće ili iz kancelarije, uz pogodno radno vrijeme.. – onda ste na pravom mjestu.

– Vidimo se 19. maja u Bugojnu. Radujemo se susretu sa kandidatima čije prijave smo dobili. Sve one koji još nisu imali priliku razgovarati sa našim HR odjelom a ispunjavaju uslove, obavještavamo da ćemo ih uskoro kontaktirati. Ovo je ujedno poziv i onima koji još uvijek razmišljaju, da se prijave. Naša vrata su otvorena i radujemo se saradnji – poručuju.

Prijave za radno mjesto Podrška/servis kupcima možete poslati putem njihove zvanične forme na stranici https://cada.ba/oglasi ili https://flex.cada.ba