Bugojno: Više hiljada partijanera na velikom otvorenju Dijamant Cluba (GALERIJA)

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/svezadom_-2/

Subota, 04. mart – ono što je obilježilo dan, tačnije noć u Bugojnu svakako je otvorenje najboljeg kluba – “Dijamant Club-a”. Ovakav naziv je itekako opravdan, jer ono na što su brojni posjetioci, kao i ekipa “Bugojno Danas” naišli na samom otvorenju je uistinu nešto spektakularno i jedinstveno. Ekskluzivnost, vrhunski ambijent, ljubazno osoblje, ali i najbolji događaji ono su što obilježava “Dijamant Club”.

Otvorenje novog kluba u Bugojnu izazvalo je opštu pometnju, ne samo u ovom, već i u okolnim gradovima. Danima ranije se iščekivao ovaj događaj i veliko otvorenje “Dijamant Cluba-a”, naročito jer se znalo kako odiše odličnim prostorom i ambijentom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Samo otvorenje, potvrdilo je ranije slutnje partijanera – kako će ovo biti mjesto broj 1. za provod u gradu. Naime, samo otvorenje je privuklo maksimalan broj posjetioca, te je već prve noći bilo krcato, a uz sve to atmosfera je bila uistinu nevjerovatna. Val dobre energije i atmosfere je preplavio “Dijamant Club”, koji je očito osvojio simpatije svih onih koji su željni istinski kvalitetnog provoda.

Na otvorenju “Dijamant Club-a” sve prisutne su zabavljali Luna, Alexandra & Matrix band i Dj Elex, a ova uigrana ekipa se potrudila da dobre atmosfere ne manjka ni u jednom trenutku.

Posjetite i Facebook stranicu Dijamant Club-a:

U nastavku pogledajte galeriju.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/