BUGOJNO: Svečano otvorena trgovina autodijelova – Auto Laura, ovlaštenog partnera firme Jur Prom – najvećeg distributera autodijelova i opreme u BiH

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

AUTO LAURA BUGOJNO

U subotu, 04.08.2018. u Bugojnu je  svečano otvorena trgovina autodijelova – Auto Laura, ovlaštenog partnera firme Jur Prom – najvećeg distributera autodijelova i opreme u BiH.

Svečanosti je prisustvovalo više od 100 gostiju – kupaca, partnera, prijatelja i zaposlenika, a na dan otvorenja trgovine Auto Laura je zajedno s partnerom firmom Jur Prom posjetiteljima omogućila specijalne popuste, prigodne darove i druge  pogodnosti, a isto tako svi posjetitelji su mogli uživati  u zajedničkom druženju uz odličan roštilj.

Auto Laura nudi velik izbor autodijelova, akumulatora, auto kozmetike, guma, alata i servisne opreme, a važno je naglasiti premium kvalitetu autodijelova  koji osiguravaju vrhunske performanse vozila u koje se ugrađuju.

Direktor Auto Laura, Mario Škaro otkrio nam je  što ga je potaklo na otvorenje trgovine autodijelova, nakon dugogodišnjeg rada u auto servisu.

Godinama svojim klijentima pružamo usluge servisiranja automobila. Do sada smo se opskrbljivali od različitim partnera, međutim da bismo maksimalno udovoljili zahtjevima naših klijenata koji u isto vrijeme traže sigurne i pouzdane autodijelove te brzu i kvalitetnu uslugu ugradnje, odlučio sam otvoriti trgovinu i potražiti pouzdanog partnera koji će, ne samo nama nego i ostalim serviserima i krajnjim kupcima u Bugojnu i okolici, osigurati širok i uvijek dostupan asortiman autodijelova originalne kvalitete, uz brzu dostavu i profesionalnu podršku.

Sve to otkrili smo u firmi Jur Prom, koji  kao ovlašteni uvoznik  više od 90 renomiranih brandova i lagerom od 100.000 artikala može zasigurno osigurati kontinuiran rad servisa i visoke standarde ugradnje autodijelova“.

I na kraju iz Auto Laura nam poručuju:

Ako tražite top kvalitetu, bogat asortiman, jedinstvene cijene autodijelova u Auto Laura ste na pravom mjestu!

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o