BUGOJNO: Pronađite svjetski poznate brendove u butiku “Urban room”

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

U petak 05. maja svi zainteresovani imaju priliku prisustvovati svečanom otvorenju moderno opremljenog muškog butika Urban room koji je smješten u centru Bugojna u ulici Sultan Ahmedova. U svojoj ponudi ovaj butik ima odjeću svjetski poznatih brendova kao što su Emporio Armani, Nike, Philipp Plein, Armani Jeans, Ralph Lauren, Tommy Hilfinger i mnogi drugi.

Osim odjeće, ovdje ćete moći pronaći i mnoge modne dodatke (novčanici, tašne, kaiševi…). Ljubazno i profesionalno osoblje, moderno uređen prostor, pristupačne cijene te stalne akcije su ono što ćete pronaći u ovoj radnji opremljenoj po ugledu na svjetske metropole.

Svi ste dobrodošli na otvorenje muškog butika Urban room u petak u 10 sati gdje vas očekuje sniženje od 10% na cjelokupan asortiman artikala koje će trajati do subote.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o