Bugojno Danas upućuje iskrene čestitke povodom Ramazana kolegama sa Bug.ba portala

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Drage kolege sa drugoplasiranog Bug.ba portala u Bugojnu, Ramazan je mjesec mira, rahatluka, posta, namaza, hajra i bereketa, mjesec milosti.

Portal Bugojno Danas je za manje od 3 godine uspio postati prvi portal u Bugojnu, zahvaljujući kvalitetnom i predanom radu. Na prvo mjesto stavljamo portal pa onda druge poslove, dok je kod vas obrnuta situacija, zato nemate razloga za prozivanje. Drage kolege osnovica svakog portala je logo, Vi ga nažalost nemate, dok ga mi imamo od početka.

O novcu hoćete da pričamo? 11.800 KM ste dobili u 2016. godini samo od Općine Bugojno a gdje su drugi izvori finansiranja kojih ima još mnogo (kanton itd).

Primjetno je da propuštate važna i aktuelna dešavanja u gradu, da li ste se opustili zbog povećanja budžeta sa 5.000 KM na 7.000 KM ili zbog primarnih poslova koje radite pored portala to Vi znate.

O kopiranju hoćete da pričamo? Kada ste zadnji put napravili životnu priču. Pogledajte malo naše članke koje sastavljaju urednici našeg portala, ne čekamo druge portale da objave tekst pa da kopiramo na gotovo, trudimo se da mi budemo izvor, zato i jesmo prvi u Bugojnu i građani to prepoznaju i znaju kome vjerovati iz dana u dan.

Uz najljepše želje tokom ramazanskih dana, želimo Vam Ramazan Mubarek Olsun.

Bugojno-danas.info

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/