Bugojno Danas u posjeti treningu KK Basket Time

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Voliš košarku, želiš trenirati, imaš 7 godina i više. Učlani se u školu košarke Basket Time Bugojno.

Ukoliko bi željeli da trenirate kvalitetno, da se družite sa vršnjacima i osjetite šta je pravi sportski duh, dođite u košarkaški klub “Basket time”. Košarkaški klub “Basket time” se razlikuje od ostalih, jer pored stručnih trenera i savremenog košarkaškog procesa, nudimo i dobru atmosferu kao i druženje. Stiču se znanja od diplomiranih stručnjaka. Zastupljene su kako mlađe kategorije, mini basket, predpioniri, pioniri, kadeti, selekcije za djevojčice, a pored toga da radite i učite od kvalitetne klinike KK Basket Time, postoji i mogućnost individualnih treninga.

Dip. trener košarke Jasna Behara
Trener Selmir Mulasmaić
Trener Admir Mulasmaić
Trener Haris Idrizović
Trener Faris Musić

KK BASKET TIME VRŠI UPIS ČLANOVA SVAKI DAN OD 7 do 16 godina. Budite dio nas, budite Tim budite Basket Time. Kroz igru, zabavu i druženje naučite sve o košarci. Putujte sa nama kroz vrijeme košarke i naučite sve o najljepšem sportu. Kampovi, Evro KUP, Festivali Košarke, putovanja i izleti kroz sport. Škola Skijanja, Škola Plivanja za svu djecu iz kluba kao i djecu koja žele. Ovaj klub krasi ljubav, zajedništvo i multietničnost. Svi za jednog jedan za sve. Ovim putem pozivamo svu djecu dječake i djevojčice koji nisu u mogućnosti da plate članarine, da dođu u naš klub jer ovaj klub ima dušu. Sva djeca roditelja koji ne rade nemojte ostati na ulici samo zato što ne možete platiti, naša vrata su vam otvorena, kao i raširene ruke naše djece. Dođite i uvjerite se zašto smo najbolji.

Sponzori u ovom projektu za ligu i opremu: MILAN SOLDO, FAST FOOD BASKET, PIVNICA LITTLE BIG, CAFFE BROADWAY, DR. JASENKA HERCEG, PREDSJEDNIK SDP-a BiH gos. ZUKAN HELEZ, gos. DUBRAVKO KOLOVRAT, gos. KASIM VUGDALIĆ, CAFFE FENNA RAYA, EMIR PLECIĆ PLEKA, HOZIĆ TURIST, IGOR MARINOVIĆ ŠILINGA,, gđa. DAJANA BLAŽEVIĆ JELOVIĆ, MOTEL ALIBEY, gđa. BILJANA LOZANČIĆ, ADMIR HADŽIABDIĆ-MILEĆA, AJLA IMŠIRPAŠIĆ , gđa. Edita Pendeš Dumančić , gosp. Ognjen Praljak koji već ti godine zaredom je sponzor za jednu garnituru dresova za naše mališane.

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o