Bugojno-danas.info za devet mjeseci rada prvi izbor Bugojanaca

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Naš portal Bugojno-danas.info ovih dana proživljava najljepše trenutke od samog postojanja. Nakon što smo prije par dana dobili i zvanični logo portala ( autora Almira Ćane), za čiji smo izgled dobili brojne pohvale, u danima koji su iza nas obaramo i rekorde posjeta što je i najbolji dokaz našeg kvalitetnog rada.

Argumentovanim pisanjem i ukazivanjem na brojne nepravilnosti na koje građani svakodnevno nailaze dobili smo i veliku podršku naših sugrađana, te Bugojanaca širom svijeta, koji upravo preko našeg portala potražuju aktuelne informacije o dešavanjima u gradu.

Naša facebook stranica broji 51.668 članova po čemu smo “numero uno” kada su mediji u našem gradu i kantonu u pitanju, a od samih početaka podržali smo i brojne humanitarne akcije u našem gradu, kao i kulturne događaje, sportske manifestacije, ali i pisali o brojnim pojedincima koji u stilu najvećih ambasadora promovišu grad Bugojno.

Jučer smo na našem portalu zabilježili više od 10.000 posjeta, tačnije 10.987. Statistika je to koja nas čini ponosnim u ovim teškim vremenima, uzmemoli u obzir da smo zbog svog prepoznatljivog načina rada postali nepoželjni kod onih koji imaju blago rečeno “oraha u džepu” pa nam na sve načine pokušavaju postaviti brojne “prepreke” u našem radu.

Svima njima u ime naše redakcije šaljemo jasnu poruku da od ovakvog rada načina nećemo odustati, te da ćemo kao i uvijek biti na raspolaganju našim sugrađanima, jer Bugojno-danas.info je portal svih Bugojanaca bez obzira gdje se oni nalazili.

posjete

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/