Bugojno-danas.info nepoželjan za organizatore dočeka Nove godine u našem gradu

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/

Kako je to naš portal već pisao,  građanima Bugojna i brojnim gostima, koji borave u našem gradu, upućen je poziv da “najluđu noć” provedu na Gradskom trgu, gdje je planiran doček Nove godine na otvorenom, uz vatromet i bogat glazbeno-zabavni program.

Za dobro raspoloženje prisutnih pobrinut će se članovi Narodnog orkestra GFA “Bugojno”, sa solistom Šerifom Husićem-Šerom, a nastupit će, također, članovi benda “Dva i po čo'eka”, grupa “Rock Trip”, te Šejla Hujdur i Anita Galić.

Tokom današnjeg dana ali i danima koji su iza nas u našu redakciju te putem maila javljali su se brojni građani koji su pokušavali saznati pojedinosti oko dočeka Nove godine u našem gradu, ali nažalost nismo im mogli izaći u susret.

A razlog je vrlo jednostavan. Naš portal Bugojno-danas.info koji od samog osnivanja prati pruža veliku podršku u organizovanju bilo kakvih pozitivnih događaja u našem gradu, nije se našao među medijskim pokroviteljima ovogodišnjeg dočeka Nove godine.

Organizator ovogodišnjeg dočeka je Kulturno sportski centar Bugojno, a iz ove ustanove nisu se ni udostojili dostaviti našem portalu ovogodišnji plakat koji smo uspjeli pronaći na nekim od portala koji uopšte nisu iz našeg grada. Upravo tim povodom kontaktirali smo direktora ove ustanove Vahida Durakovića s pitanjem kako se naš portal pored RTV Bugojno i još jednog lokalnog portala nije našao među pokroviteljima.

To ti je plakat od prošle godine i samo su stavljeni ovi novi spiskovi. Vi se niste tu našli jer je prepisan plakat od prošle godine i to je razlog. Prijatno, kazao je Duraković za Bugojno-danas.info.

U gradu apsurda, ovaj odgovor dođe kao šlag  na tortu…Novogodišnju.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/