Bugojno : Akcija članica udruženja žena ” Donna “

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

Članice Udruženja žena oboljelih i liječenih od karcinoma dojke “Donna”, koje već nekoliko godina djeluje u Bugojnu, organizirat će akciju prikupljanja potpisa žena i svih koji su zainteresirani za odlazak u Sarajevo na manifestaicju “Šetnjom do zdravlja”. 

Akcija će biti provedena danas i sutra (petak i subota), a štand na kojem će se prikupljati potpisi bit će postavljen u centru grada, u vremenu od 10 do 13 sati.

Tom prilikom, građani će moći kupiti i majice s logom ovogodišnje akcije “Šetnjom do zdravlja”, a sredstva prikupljena na taj način namijenjena su liječenju oboljelih od raka dojke.

Za sve učesnike manifestacije “Šetnjom do zdravlja” iz Bugojna bit će osiguran besplatan prijevoz, kako je to bilo i ranijih godina.

(Fena)

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o