Bugojanski rukometaši poraženi u Visokom, velika podrška Vandala

https://www.bugojno-danas.info/novo-u-dstore-ne-trebate-platiti-skuplje-najjeftinije-mjesto-za-tehniku/' https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/

RK Bosna Visoko v RK Iskra Bugojno 35:29 (18:16)

Večeras je u Visokom odigran susret drugog kola Premijer lige BiH između Bosne iz Visokog i Iskre. Utakmicu je obilježila velika borba za svaku loptu, a rezultat u prvom poluvremenu najbolje pokazuje istu.

U drugom poluvremenu desila se rupa u igri naših rukometaša u kojoj se Bosna odvojila na plus pet i do kraja održavala tu prednost.

Naš Edin Klis postigao je 12 golova, a Semir Zvekić postigao je 5. Ovim putem čestitamo ekipi Bosne na pobjedi. Također, zahvaljujemo se našim vjernim navijačima, prije svega “Vandalima”, koji su došli u velikom broju u Visoko i bodrili našu ekipu tokom čitavog meča. Velika je šteta što uz ovakvu podršku nismo uspjeli ostvariti pozitivan rezultat, a naši “Vandali” pokazali su kako se voli klub i grad. Zahvaljujemo se i ostalim našim sugrađanima koji su došli u Visoko i navijali za našu ekipu.

Iduće sedmice očekuje nas derbi kola protiv Borca iz Banja Luke, prvog favorita za osvajanje titule i najtrofejnije ekipe u BiH.

https://www.bingotuzla.ba/2020/06/03/kataloska-akcija-4-14-6-2020/