Asim Šahman: Dragi Vandali, kapa do poda za jučerašnje navijanje u Visokom

https://www.bugojno-danas.info/novo-u-dstore-ne-trebate-platiti-skuplje-najjeftinije-mjesto-za-tehniku/' https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/

U redakciju portala Bugojno Danas stiglo je saopštenje zahvale navijačima Vandali koji su podržali naše rukometaše u Visokom i bezrezervno pružili podršku uz navijanje tokom cijelog susreta.

Dragi naši Vandali, nemam riječi kojima se mogu zahvaliti za jučerašnje navijanje u Visokom. Klanjam vam se do poda, vama koji bez ikakvih ličnih interesa, bez namještenih radnih mjesta, bez stranačke podrške, vi koji ste stranka za sebe, vi koji volite Bugojno iako vas često zovu alkoličarima, drogerašima, problemima… Vi ste naša snaga. Kapa do poda jer ste grlo “poderali” navijajući ne samo za MRK ISKRA nego za svoje Bugojno. Svjedok sam i ranijih navijanja, uglavnom u našoj dvorani, napominjemo NAŠOJ jer je napraviše najviše zahvaljujući uspjesima rukometaša ali ono što ste jučer pokazali u Visokom je za pamćenje. Hvala vam jer znam da je navijanje bilo bez ikakvog interesa, nećete za navijanje dobiti bez konkursa radno mjesto, neće vas sutra oni koji se okoristiše Bugojnom gledati sa simpatijama, vi ste njima ono što smo već nabrojali ali nama ste bili i bićete istinska snaga zato vas volimo više od mnogih koji se umisliše da su neko i nešto a samo su beznačajni prolaznici koji van granica Bugojna nikada neće doživjeti ono što ste vi sinoć doživjeli. Volim Vas!

Predsjednik skupštine MRK Iskra, Asim Šahman

https://www.bingotuzla.ba/2020/06/03/kataloska-akcija-4-14-6-2020/