Bugojanac ostavio posao nastavnika i sada od kuće radi za njemačke firme

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/kovacusakafa/ https://www.facebook.com/livnobus/

Već smo ranije u ovom mjesecu pisali o kompaniji GoCloud.group koja za više od 100 uposlenih u BiH i Srbiji nudi rad od kuće u okviru kampanja korisničke podrške za neke od navjećih njemačkih kompanija.

Jedan od višegodišnjih uposlenika je i Bugojanac Zlatan Fuka. Gotovo svaki treći uposlenik firme je došao na preporuku postojećih uposlenika, a tako je bilo i sa Zlatanom: “Prijavio sam se na preporuku školske koleginice Lejle. Tu sam sada više od tri godine iako sam izučio totalno drugu profesiju. Prije toga radio sam kao nastavnik u osnovnoj školi, predavajući muzički odgoj”.

Njemački je, kao i veliki broj bosanskohercegovačkih građana, naučio za vrijeme rata u Njemačkoj. Trenutni posao nudi mu više vremena za kvalitetnu organizaciju i posvetu hobijima: ”Pored posla, volim svirati harmoniku sa svojim bendom, ali i Snooker. Zahvaljujući fleksibilnom random vremenu na poslu, mogu se posvetiti i aktivnostima van posla. Upravo zbog toga bih i drugima, koji znaju njemački, preporučio GoCloud kao sljedeću poslovnu destinaciju”.

Uprkos tome što sve kolege rade odvojeno, od kuće, timski duh ne izostaje u svakodnevnoj komunikaciji i saradnji: ”Kolege su jako drage i susretljive, pogotovo ako se priključite kao novi član. Koristimo razne online alate u komunikaciji i time nadomještamo našu geografsku udaljenost”, ističe Zlatan za portal Bugojno-danas.info.

Ukoliko se i vi želite okušati, GoCloud trenutno nudi otvoreno radon mjesto za sljedeću poziciju:

Inbound – Korisničku uslugu na njemačkom jeziku (m/ž). Rad od kuće (Home Office).

Radno mjesto: Područje cijele BiH

Fleksibilno radno vrijeme. Radiš kada hoćeš i koliko hoćeš;

Fiksna satnica plus bonusi;

Plaćena online obuka;

Radiš za registrovanu bosanskohercegovačku firmu sa zakonski propisanom prijavom;

Isključivo korisnička podrška, bez prodaje ili drugih vidova outbound telefonije;

Prijavi se odmah na: https://expertcloud-de.jobbase.io/job/5mnl3sek

Više informacija o poslu na: www.GoCloud.group/karriere/

Bugojno-danas.info

https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/ https://www.bingotuzla.ba/katalozi-u-bingu/