Bugojanac Inspektor SIPA-e pri slijetanju vozila u rijeku Vrbas ispao kroz vjetrobransko staklo i preživio

https://www.zekataxi.com/ https://https://www.bingotuzla.ba/ljetnihitovi//

Goran Jurišić (29) iz Bugojna, tek zaposleni inspektor banjalučkog Regionalnog ureda Agencije za istrage i zaštitu BiH (SIPA), ozlijeđen je u prometnoj nesreći koja se dogodila u naselju Bočac…

Naime, vozeći službeni fiat stilo, sletio je u rijeku Vrbas s magistralne ceste Banja Luka – Jajce. Neslužbeno se spominje da je Jurišić prilikom slijetanja vozila u rijeku ispao, što mu je očito spasilo život. Njegovi radni kolege ispričali su kako je Jurišić u vrijeme nesreće išao iz Banje Luke prema Sarajevu. – Iz nepoznatih razloga skrenuo je s ceste i udario desnom stranom vozila u brdo.

Nakon toga vozilo se odbilo, prevrnulo na krov i preletjelo na lijevu stranu ceste, odakle je skliznulo niz provaliju duboku desetak metara u rijeku Vrbas. Goran je, na svu sreću, odmah na početku provalije ispao kroz vjetrobransko staklo jer vjerojatno nije bio vezan, što mu je spasilo život – ispričali su na mjestu nesreće. Dodali su da su ubrzo cestom naišli drugi vozači koji su pomogli da se Jurišić prebaci u bolnicu. Radnici poduzeća Integra inženjeringa su uz pomoć dizalice iz vode uspjeli izvući vozilo koje je bilo potpuno smrskano.

vecernji.ba

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/