BOSS BUGOJNO: Jedini primjer produktivnog rada opozicije

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.livnobus.com/
Predsjednik Bosanske stranke (BOSS) Bugojno Safet Idrizbegocić smatra da su za korupciju i nerad u općinskim administracijama jednako odgovorne vladajuće stranke i opozicija.BOSS tvrdi kako je upravo ta stranka jedini primjer produktivnog rada opozicije.

BOSS-Bugojno je jedina politička partija opzicije koja je uvjek kritikovala sve loše poteze i ukazivala na greke koje pravi općinska vlast,takođe BOSS-Bugojno je zanao prepoznati i pozitivne strane vladajuće politike te iste pohvalaiti.

Za razliku od drugih politički partija na područiju općine Bugojno BOSS se uvjek borio i zalagao za maloga običnoga čovjeka.

Konačni cilj BOSS-a Bugojno je daljnje zalaganje da svi građani opštine Bugojno konačno ostvare  bolju životnu i radnu sredinu”, navodi se u priopćenju.
Predsjednik-OO-BOSS-a Bugojno
Safet Idrizbegović
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o
https://www.bingotuzla.ba/odvazneihrabrekatalog/ https://www.bugojno-danas.info/mlinpek-pekara-u-centru-bugojna-u-kratkom-periodu-postala-omiljeno-mjesto-bugojanaca/