BOSS-Bugojno: Građani će 2016. kazniti vlast

https://www.zekataxi.com/ https://https://www.bingotuzla.ba/ljetnihitovi//

Iz BOSS-a Bugojno poručuju  da će građani na lokalnim izborima na jesen 2016. kazniti vlast za vođenje loše politike.Ti izbori moraju da budu održani na jesen 2016. godine u redovnom roku i svako održavanje izbora van tog roka, moglo bi se smatrati suspenzijom Ustava i zakona.

“Ako je sve to poznato, onda je pitanje zbog čega licitacija datumima izbora u javnosti? Prije  svega zbog toga što vladajuće stranke procenjuju da će na jesen ove godine imati daleko niži rejting i da će ih stići kazna građana za vođenje loše politike u prethodne četiri godine” ističu iz BOSS-a Bugojno.

 Rejting vladajućih stranaka će neminovno padati i oni ne mogu da pobjegnu  od toga da će morati da preuzmu odgovornost za vođenje politike u ove četiri godine. “Kazna građana stići će ih na općinskim  izborima 2016. godine”. BOSS -Bugojno ocjenila je danas da se  SDA -Bugojno plaši izbora i strahuju za svoje privilegije.

“Toliki strah potpuno je razumljiv jer i sami znaju da, tokom svih godina na vlasti, ništa dobro nisu uradili za građane Bugojna da su jedino umjeli da uništavaju sve čega su se dotakli. Njihov ‘doprinos’ Bugojnu je  izgubljenih 7000 hiljada radni mjesta  i krah bugojanske privrede,dok su istovremeno punili svoje račune, kupovali  nekretnine, luksuzne automobile. BOSS-Bugojno je mišljenja da SDA mora otići sa bugojanske političke scene,a njihovi rukovodioci odgovarati za sav zulum koji su napravili ovome gradu.

Predsjednik BOSS-a Bugojno
Safet Idrizbegović

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/