Autodijelovi Auto Laura i Auto servis DM u Bugojnu su najbolja kombinacija za vašeg ljubimca

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/ususretljetu

Prošle godine je u Bugojnu otvorena trgovina autodijelova – Auto Laura, ovlaštenog partnera firme Jur Prom – najvećeg distributera autodijelova i opreme u BiH.

Auto Laura nudi velik izbor autodijelova, akumulatora, auto kozmetike, guma, alata i servisne opreme, a važno je naglasiti premium kvalitetu autodijelova  koji osiguravaju vrhunske performanse vozila u koje se ugrađuju.

Godinama svojim klijentima pružamo usluge servisiranja automobila. Do sada smo se opskrbljivali od različitim partnera, međutim da bismo maksimalno udovoljili zahtjevima naših klijenata koji u isto vrijeme traže sigurne i pouzdane autodijelove te brzu i kvalitetnu uslugu ugradnje, odlučio sam otvoriti trgovinu i potražiti pouzdanog partnera koji će, ne samo nama nego i ostalim serviserima i krajnjim kupcima u Bugojnu i okolici, osigurati širok i uvijek dostupan asortiman autodijelova originalne kvalitete, uz brzu dostavu i profesionalnu podršku.

Sve to otkrili smo u firmi Jur Prom, koji  kao ovlašteni uvoznik  više od 90 renomiranih brandova i lagerom od 100.000 artikala može zasigurno osigurati kontinuiran rad servisa i visoke standarde ugradnje autodijelova“.

Auto Laura i Auto servis DM se nalazi u ulici Slobode 225 u Bugojnu.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/