APEL: Traži se bračni par Ajanović iz Bugojna

https://www.zekataxi.com/ https://https://www.bingotuzla.ba/ljetnihitovi//

U redakciju portala Bugojno-danas.info obratio se bračni par iz Bosne i Hercegovine koji trenutno živi u Austriji sa željom da im pomognemo da pronađu bračni par iz Bugojna koji su upoznali 2008. godine na ljetovanju u Hrvatskoj. Njihovo saopštenje vam prenosimo u cijelosti:

Već neko vrijeme pokušavam da pronađem jednu porodicu (bračni par) iz Bugojna koje smo moja supruga i ja upoznali 2008. godine na moru u Promajnoj (Baške Vode) u Hrvatskoj.

Gospodin kojeg tražimo zove se ENES AJANOVIĆ, sada ima možda nekih 67-69 godina. Tada je radio preko neke firme iz Splita u KATARU na autocestama, mislim da su tada pravili jedan od najvećih kružnih tokova u Aziji, a gospođa se zove MELIHA AJANOVIĆ, sada ima možda 65-67 godina. Ona je svojevremeno radila u SUPU ili u sudu u BUGOJNU.

Želimo da ih pronađemo jednostavno zbog interesa, kako su, jesu li živi i zdravi, jer združili smo se onako dobro da su nam bili kao djed i nana.

Pozivamo sve Bugojance i one koji poznaju ovaj bračni par da nam se obrate na redakcijski email bugojnodanas@gmail.com ili u inbox Facebook stranice https://www.facebook.com/BugojnoDanas/

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/