Alma Ras lansirala prvu kolekciju kupaćih kostima

Gdje putujete ovo ljeto? Miami, Santorini, Bali – nije važno, jer kupaći kostimi Alma ras inspirisani najpoželjnijim destinacijama odvest će nas u raskoš, egzotiku uz osjećaj najljepšeg dodira udobnosti i otmjenosti. U želji da svakoj dami omogućimo doživljaj luksuza, kreativni tim Alma Ras poigrao se sa dezenima i bojama, prateći najnovije modne trendove. Posebna pažnja posvećena je raznovrsnim krojevima za različite figure a koji laskaju ženskom tijelu i podižu samopouzdanje.

Ova kolekcija kupaćih kostima iznjedrila je više modela počevši od minimalističkog sportskog dizajna, preko zanimljivog asimetričnog kroja, “bandeau”, trokutića, onog klasičnog s korpicom pa do jednodijelnih sa zanimljivim detaljima. U izradi su korišteni kvalitetni materijali evropskog porijekla, dok poseban detalj krasi svaki model, a riječ je o sitnoj, sofisticiranoj aplikaciji brendirane gume Alma Ras.

Čarobni i slikoviti modeli kupaćih kostima u kojima snovi postaju stvarnost smiješe nam se s Alma Ras polica. Požurite i odaberite svoje favorite, jer prve kupce očekuju pokloni – peškir za plažu.

A na webshop-u Alma Ras pronaći ćete ekskluzivno dva modela, pa oni ljubitelji online kupovine uživat će u limitiranim izdanjima.

Ljetokojevolim #ljetouzdodirkojivolim #luksuzkojivolim #udobnostkojuvolim