ADRIATIC OSIGURANJE d.d.: Lider na tržištu osiguranja u BiH

https://www.zekataxi.com/ https://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike/

Od 1. januara 2018. godine Bosna-Sunce osiguranje, osnaženo novom akvizicijom radi pod novim imenom Adriatic osiguranje te na taj način u novu poslovnu godinu ulazi kao lider na tržištu osiguranja Bosne i Hercegovine.

Adriatic osiguranje dio je Koncerna Agram, jednog od najvećih gospodarskih subjekata u jugoistočnoj Europi s respektabilnim investicijskim potencijalom, koji posluje u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Austriji. U sastavu Koncerna Agram su tvrtke iz osiguravajućeg, bankarskog, leasing i zdravstvenog sektora te sinergijskih djelatnosti, kojima je upotpunjena bogata poslovna ponuda.

U svojoj ponudi Adriatic osiguranje ima sve vrste životnih i neživotnih osiguranja. Kao moderna, europski orijentirana kompanija, Adriatic osiguranje za Vas će nastaviti razvijati proizvode osiguranja u skladu s Vašim potrebama, te konstantno unaprjeđivati komunikacijske i prodajne kanale, kako bismo bili bliže Vama i mogli u svakom trenutku odgovoriti na sve Vaše potrebe.

Inovativnim i dinamičnim pristupom tržištu, Adriatic osiguranje orijentiran je na povećanje financijske sigurnosti i kvalitete života BiH građana, uz odgovorno poslovanje prema zajednici, klijentima, poslovnim partnerima i zaposlenicima.

Dobro došli u Adriatic osiguranje!

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/