ŽNK Iskra Bugojno novom pobjedom nad ŽFK DRINA Zvornik JOŠ BLIŽE EVROPI

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ http://shop.janj.ba/

Plave dame su danas u Zvorniku dostojno predstavile Bugojno pobjedivši Drinu rezultatom 0:5. Golove su dale Alma Jašarević 2 i Merima Gradinović 3 pogotka.

ŽNK Iskra je klub koji u takmičarskom dijelu ima rezultat i dostojno predstavlja kako lokalnu zajednicu tako i kanton odnosno NSSBK/KSB a nažalost nisu dovoljno prepoznati od izvršne vlasti kako lokalne tako i kantonalne za razliku od drugih klubova koji se ne takmiče i imaju samo turnirske nastupe ili se takmiče u 3. ili 4. rangu takmičenja.

Naše djevojke su se psihički i fizički pripremale za ovaj susret sa noćenjem u Živinicama gdje su dale maksimum i pobjeda nije izostala. Pozitivan šok je također uslijedio nakon imenovanja novog trenera Samira Vrbana koji u tandemu sa Elmom Basarom stvara bolju atmosferu u klubu kako na fizičkom tako i na psihološkom planu gdje su za kratko vrijeme međuljudske odnose nogometašica stavili na zavidan nivo za razliku kakav je prije bio i nižu pobjede do Evrope.

Pozivamo sve ljubitelje ženskog fudbala, poznanike i građane na derbi kola za vikend na Jakliću Premijer ženske lige BiH gdje dolazi četvrtoplasirana Emina iz Mostara.

https://www.bugojno-danas.info/hidzama-alisa-profesionalne-usluge-hidzame-u-gornjem-vakufu/' http://bit.ly/2K82har'