Zeka web shop u novom izdanju uz nevjerovatne popuste i poklone

Za prvih 100 kupaca koji naruče putem Zeka web shopa  11.01.2024. i obave kupovinu u vrijednosti od 200,00 KM ili više, Zeka je pripremio  vrijedne poklone:

  • Tepro roštilji: 10x
  • Vodeni dispenzer Beko Bss 2201 tt: 3x
  • Vp aku odvijač WB 18-2 li: 80x
  • Mikser Gorenje M 500dcbk: 5x
  • Stolna lampa aluminijum Wireless Charger: 2x

Online kupovinom ne samo da dobijate vrhunske proizvode, već i priliku za dodatnu uštedu od -20%! Popust traje do 11.02.2024. a uz Zeka asortiman sigurno ćete pronaći nešto za sebe ili svoju porodicu i prijatelje.

Unaprijeđena  Zeka web shop online prodaja

Od 11.01.2024. možete obaviti kupovinu u Zeki na lakši i brži način iz udobnosti svog doma zahvaljujući unaprijeđenoj verziji  Zeka web shopa putem kojeg u samo par klikova možete pogledati, uporediti i odabrati proizvode koji vas interesuju.

Budite među prvima koji će istražiti novu, redizajniranu i unaprijeđenu web shop stranicu te se pripremite za revolucionarnu promjenu.

Tim Zeka vrijedno je radio kako bi svojim kupcima olakšao kupovinu i omogućio onima koji je ne mogu obaviti u jednom od prodajnih objekata ali i kako bi obradovao kupce poklonima i popustima.

Zeka nudi širok asortiman proizvoda kao što su alati, vodo i elektro materijal, vrtni program, kupatilski namještaj, rasvjeta, domaćinstvo, bijela tehnika, vijčana roba, tepisi, podovi i laminati, boje i lakovi a sada to sve možete pogledati i kupiti na stranici https://www.zeka.ba/.