Završio na infuziji u Sarajevu nije uspio da razvuče stoju do prvog

https://www.zekataxi.com/ https://https://www.bingotuzla.ba/ljetnihitovi//

Najpoznatiji čovjek na svijetu koji se bavi preživljavanjem, Bear Grylls, tajno je, bez najave, i bez razvlačenja po medijima, doputovao 1. avgusta na Dobrinju gdje je namjeravao da snimi dokumentarac za National Geographic, o tome kako preživjeti sa sto maraka u BiH, ali je večeras završio na infuziji, na KCUS-u, gdje se specijalni tim pod palicom Sebije Izetbegović bori za njegov život, saznaje Sarajevo365.com

Bear Grylls je ne tako davno, već jednom odustao od dolaska u BiH, kada je trebao da snima kako se preživljava u divljim i nepristupačnim predjelima BiH, nakon što je dobio informaciju o broju miniranih područja, te zbog prevelike pažnje javnosti i medija.

Ovaj put je cilj bio drugačiji, kako preživljavati u siromašnim zemljama sa minimalnim primanjima, i to počevši od Bosne i Hercegovine, preko Venecuele i Sjeverne Koreje, te sve to snimiti i prikazivati na National Geographic kanalu, otkriva Sarajevo365.com

Ipak, Grylls je večeras završio na infuziji u Sarajevu, i njegovo stanje je opasno po život, jer je pokušao da preživi u sarajevskom naselju Dobrinja, sa samo 100 KM mjesečnog budžeta, javio nam je dobro obavješten izvor blizak KCUS-u.

“Njegovo stanje je izuzetno teško i bori se za život, što ne čudi s obzirom na činjenicu da je dnevno uzimao samo najosnovnije namirnice, dok je preostali novac potrošio na plaćanje jedne male sobe koju je iznajmio, a koju drži izvjesna Rasema na Dobrinji, koja je trenutno u Švedskoj. Očekujemo njegov oporavak nakon što dobije najosnovnije koktele vitamina i podigne svoj novac sa najbližeg bankomata.” rečeno nam je iz KCUS-a.

izvor: Sarajevo365.com

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/