Završen prvi krug Šutkovog memorijala

https://www.bugojno-danas.info/

Sinoć su na stadionu Mladost odigrane tri posljednje utakmice prvog kruga Šutkovog memorijala. Jedna utakmica završila je neriješeno, a strijelci su postigli 16 golova. Večeras se igraju četiri prve utakmice osmine finala, po dvije u omladinskoj i seniorskoj konkurenciji.

Kod seniora sinoć Genus veterani i AD Špedicija veterani podijelili su bodove odigravši neriješeno 2:2 u veoma dinamičnoj i na momente kvalitetnoj utakmici, kojoj nije nedostajalo dobrih poteza, lijepih golova i atraktivnih intervencija golmana. Remi je više odgovarao ekipi AD Špedicija veterani, koji su izborili plasman u osminu finala. U drugoj utakmici kod seniora DOO Guma Papagaj je sa minimalnih 3:2 porazio Pekaru Real . Kod omladinaca Sport Prevent 2000 neočekivano lako savladao je caffe Brodvey sa 5:2.

Program u utorak otvorit će omladinci. Od 19 sati sastaju se : Pavice – Etna Sport , a od 19,45 igraju : NK Iskra – NK Sport Prevent 2001. Kod seniora od 20,30 sati sastaju se : Pokret Mladih – Caffe Trokadero, a u posljednjoj utakmici večeri od 21,30 igraju : Bilijar Club BM – NK Iskra.

bugojnosport.com

https://www.bugojno-danas.info/ https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://mfbanka.com/stednja/ https://www.bingotuzla.ba/akcija-za-pocetak-sedmice-pop-up/