Završen Memorijalni kup “Risto Duvnjak Riky”, odlično 2. mjesto za KK Basket Time Bugojno

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://www.facebook.com/FISdoo/posts/3373097872730864'

Završen je VI Internacionalni Memorijalni KUP Risto Riky Duvnjak. Odlična atmosfera u KSC-u i u 1.Osnovnoj Školi gdje su se tokom dana odvijale fantastčne utakmice. Najbolji na jednom mjestu. Naši dječaci su pružili odličnu igru na najtežim utakmicama i plasirali se u finale. U finalnoj utakmici čekala nas je najteža borba sa najboljim klubom u BiH KK IGOKEA. Samo rijetki dobiju priliku da igraju sa ovom Sportskom veličinom od kluba i to u finalima. Znali smo da je to naša najteža utakmica do sada i znali smo ko je ispred nas, s kim igramo. Izgubili jesmo na žalost ali samo 8 koševa razlike, rezultat sve govori: KK BASKET TIME može parirati svakom drugom klubu u našoj zemlji i van naše zemlje. Naši dečki su osvojili II. mjesto i uzeli Srebrenu medalju. To je naše zlatno srebro jer izgubiti samo 8 razlike od vrhunskog kluba to je više nego odličan uspjeh. Mi smo zadovoljni sa postignutim s'obzirom koliko je samo bilo odličnih ekipa i prejakih, ova medalja je naše zlato. A najveće zlato su naši djeca“, kazala je organizatorica turnira i predsjednica KK Basket Time, Jasna Behara.
1.mjesto KK Igokea
2.mjesto KK Basket Time💪💪💪🏀👋👋👋
3 mjesto KK Brod

Dok djevojke Juniorke su cijelo vrijeme igrale napeto.
1.mjesto ŽKK Konjic čije boje je branila naša najbolja igračica Tara Šiljak i doprinijela u borbi za prvo mjesto već u prvoj utakmici sa postignutih 21 poenom.
2.mjesto KK Brod
3.mjesto KK Ragusa

Odlična atmosfera, fer i korektna igra doprinijeli su da turnir bude iznad očekivanog. Mnogi su rekli da na boljem turnir igrali nisu, to sve govori, hvala svima na učesništvu i lijepom mišljenju o turniru, vidimo se dogodine ako Bog da.
VAŠ KK BASKET TIME!

https://www.karabeg.com/ http://shop.janj.ba/ http://bit.ly/2DM3sIP'