Zašto se Rainovi proizvodi razlikuju od ostalih imunomodulatora i imunoregulatora?

ZAŠTO SE RAINOVI PROIZVODI RAZLIKUJU OD OSTALIH IMUNOMODULATORA I IMUNOREGULATORA !?
Sastojci proizvoda Rain International nisu genetski modificirani i njihova se svojstva ne mjenjaju u laboratoriju,u procesu proizvodnje se ne koriste štetni pesticidi i ne ošećuje se prirodna učunkovitost sjemenke po naše zdravlje, prilikom procesa obrade.
Rain International koristi isključivo prirodne sjemenke.
U ČEMU JE TAJNA !!!
Tajna nije samo u sjemenkama, već i u načinu na koji iz njih dobivamo koncentrirane hranjive sastojke. Koristimo jedinstveni proces hladnog prešanja koji odvaja vlakna sjemenki od lipida i kompleksa antioksidansa, esencijalnih masnih kiselina, fosfolipida, rastopljenih minerala i fitosteroida.
Čak i vlakna sjemenki sadrže antioksidacijske spojeve koji su topivi u vodi.
Kada se prirodni spojevi iz sjemenki obrađuju hladnim prešanjem, stvara se snažna koncentracija prirodnih sastojaka punih energije.
Takve sastojke koristimo u našim proizvodima. Zbog toga ćete se osjećati snažnije i zdravije, svjesni da u sebe unosite najčišći oblik energije.
Za razliku od agresivnih kemikalija ili visoke temperature, hladno prešanje ne oštećuje hranjive sastojke u sjemenkama.
Mnogi kupci naših proizvoda potvrđuju da je proizvod Soul poboljšao njihovo zdravlje.
Naše proizvode ispitujemo u laboratorijima kako bismo se uvjerili u to da zaista čine ono što tvrdimo. Nezavisni bioanalitički laboratoriji, u kojima se analiziraju nutraceutički, prehrambeni, farmakološki i kozmetički proizvodi, potvrdili su da su naši proizvodi učinkoviti dodaci prehrani kojima se promiču zdravlje i vitalnost. SOUL posjeduje HALAL, NSF i GMP certifikate. 2 – 3 porcije zdravih omega masnih kiselina
Zapravo, sjemenka sadrži 30 puta više hranjivih sastojaka i antioksidacijsku snagu od tkiva ploda koji je okružuje.

SOUL:
Obnavlja organizam.
Rain Soul je dodatak prehrani zasnovan isključivo na sjemenu, koji je uvelike poljuljao situaciju na dosadašnjem tržištu prehranom bogatom vitaminima i antioksidansima. Sjemenke crnog kima, sjemenke grožđa chardonnay, sjemenke crne maline i D-riboza su iznimno korisni i bogati nutrijentima, no kada se kombiniraju, njihova je učinkovitost višekratno uvećana. Upoznajte najmoćniji antioksidans, usporivač starenja, te najmoćniji protuupalni proizvod na tržištu.
SOUL RED:
Gubitak težine. Srčano zdravlje. Umna sposobnost.
Najčistija prehrana za stimulaciju tijela. Soul red postiže jače rezultate zahvaljujući pojačivačima metabolizma, ketonima koji vam pomažu smanjiti težinu, daju energiju koja vam pomaže da se više krećete i ima izuzetna protuupalna svojstva kako biste i dalje izgledali i osjećali se izvrsno.
CORE:
Pročišćava organizam.
Rain Core je dodatak prehrani koji sadrži visokokvalitetne, koncentrirane nutrijente iz najboljih zelenih biljaka na našem planetu kombiniranih s energetskom vrijednošću sjemenki.
BEND:
Ponovno otkrivena pokretljivost.
Naš je cilj bio stvoriti dodatak za zglobove koji prirodno podržava način na koji se krećete i saginjete. Ono što smo napravili nadmašilo je naša očekivanja: Oko 30 ml vrlo koncentriranih hranjivih tvari, izrađeno da vas održava mladima. Izrađeno da vas održava u pokretu
Za vise informacija javiti se na facebook stranicu —> https://www.facebook.com/zdravljeizsjemenkiAzra/