YouTuber Bugojanac Adis Huskić snima smiješne i satirične video snimke

Jeste li se vi pretplatili na RTV BS (Glavni Urednik)?
Niste? Pa šta čekate? Pretplata je besplatna, a kod nas u BiH se i ona sto se treba platiti ne plaća, tako da. Nemate šta izgubiti. Vama je to minuta posla a nama mnogo znači.
U klipu zašto mladi odlaze iz BiH, pogledajte razgovor sa prof.dr.Čvakom koji objašnjava zašto mladi odlaze, kao i zbunjenost lokalnog tajkuna (Snašo Gulikoža), kojem nikako nije jasno zašto mladi odlaze iako im on daje platu od čak 350KM. To je i razgovor sa seljakom koji kaže da će ovi odlasci mladih uticati na proizvodnju rakije.

Za sve one koji žele da postanu pravi mafijasi, tu je klip kursa talijanskog jezika kako bi se što prije uspjeli uklopiti u međunarodni kriminal.

Pogledajte i kako to bosanac prodaje automobil kojem je dodatna oprema boca za vodu i novi cd od Halida.

Za gamere tu je klip “Hugo na bosanski način” u kojem sudjeluju Sabit, Bakir i Mufid. Pogledajte koliko vreća zlata ide za Bakira i hoće li iko da pozdravi Hugu, Hugolinu i male Hugice.

Tu je naravno i klip o reakcijama na budućnost pa pogledajte šta nas to sve očekuje do 2030.

Pored ovih klipova možete pogledati i parodiju na tursku seriju Sulejman Veličanstveni, zatim misterije svijeta u kojima možete otkirit gdje su nestale pare od donacija, zašto vampiri mrze luk, ko je napravio piramide….
Tu su i animirani serijali “Bio jednom jedan….”, kao i “Rekla kazala” u kojoj je jedan od gostiju i načelnih Bugojna Glasan Tajkunić.
Kanal je još uvijek na samom početku, ali uskoro počinje objavljivanje klipova svake sedmice za razliku od ovog kako je bilo do sada do jedan mjesečno.
Uskoro kreće i novi serijal “Preživljavanje sa Međed Gril-Roštiljić” pa budite sigurni da se pretplatite i ne propustite ovaj novi serijal.
Ako ima zainteresovanih za saradnju, zajedničko snimanje skečeva neka se slobodno jave.
Hvala vam za pažnju i lijep pozdrav.

Glavni Urednik