Vlasnik picerije iz Bihaća pohvalio svojih 30 radnika: “Ništa bez mojih radnika. Hvala vam za sve!”

https://www.zekataxi.com/ http://www.bingotuzla.ba/katalogtehnike

Donosi vam lijepu priču iz Bihaća u kojoj je vlasnik picerije javno pohvalio svoje radnike zbog ostvarivanja zajedničkog cilja.

Doznajemo da bihaćka picerija broji više od 30 radnika koji su zaslužni zato što Caffe-Pizzeria City uspješno radi već 8. godinu.

” Želim da se zahvalim svojim uposlenicima, koji su svojim radom doprinijeli u ostvarivanju našeg cilja. Hvala vam što funkcionišemo kao jedna velika porodica, za sav trud, rad, zalaganje, poštovanje, međusobno uvažavanje, osmijehe, za sve ove godine… a i one koje dolaze.

Našim gostima također veliko hvala u ime cijelog tima na povjerenju. Bez vas ne bi bilo ni nas. Nastavljamo još jače, bolje, vrijednije, upornije!!! VAŠ #Cityteam ❤️❤️❤️❤️” – izjavio je vlasnik objekta.

Redakcija našeg portala kontaktirala je vlasnika Ismira Hodžića.

“Vjerujte mi da je tako. Ja kao mladi ugostitelj ima preko 30 zaposlenih osoba iz Bihaća. Vidite da ne moraju ljudi odlaziti vani, da ima posla i kod nas, naravno ko hoće da radi. Sve zavisi kako se šefovi ponašaju prema svojim radnicima.

Evo otvoreno, kod nas je minimalna plata 1.000KM. Imamo preko 30 zaposlenih osoba. Samo izračunajte koliko je to doprinosa, dadžbina državi, troškova robe, režija i slično. I svi smo zadovoljni.

Kažem vam, bez svojih radnika koji su mi kao članovi porodice, ne bih mogao napraviti ovako dobri priču. Poslujemo 8 godini, i 8 godina smo najbolji u Bihaću. To je naš cilj.” – izjavio je Ismir Hodžić za portal Crna-Hronika.

http://www.kasmir.ba/index.php/katalog/