Višemilionska investicija u Bugojnu

https://www.facebook.com/Gradski-TAXI-Bugojno-536291753372444/ https://aspremium.olx.ba/ https://www.bingotuzla.ba/kataloskaponudatehnike/

U prvoj fazi projekta bit će izgrađena sportska dvorana s 810 sjedećih mjesta…

Realizacija projekta počet će već u studenom, a dvorana bi trebala biti puštena u funkciju 15. lipnja 2016.

Ugovor ćemo potpisati u Dohi, gdje ćemo precizirati i ostale rokove izgradnje budućeg sportsko-turističkog kompleksa, kazao je koordinator projekta i rukometni trener u Kataru Asim Šahman.

Po riječima ovog Bugojanca, dvorana bi već krajem lipnja mogla primiti prve sportske ekipe iz Katara, Bahreina, Kraljevine Saudijske Arabije i drugih zemalja.

U odličnim uvjetima, sportaši će ovdje moći obavljati pripreme za naredna natjecanja. Dvorana će zadovoljavati sve standarde IHF-a, tako da će se u njoj moći igrati utakmice reprezentacija i klubova, naglasio je.

Projekt “Biser Rostova“, istoimene tvrtke koja je osnovana prije tri mjeseca, predstavljen je u uredu bugojanskog načelnika Hasana Ajkunića.

Siguran sam da će realizacija ovog projekta otvoriti vrata novim investicijama u našem gradu. Ponosan sam na Općinsko vijeće i građane, jer podržavaju projekte koji će omogućiti bolji razvoj općine, istaknuo je načelnik Ajkunić.

Planirano je da taj sportsko-turistički kompleks na Rostovu ima tri sportske dvorane, jedan hotel s četiri zvjezdice, nogometno igralište te sve druge prateće sadržaje.

Realizacijom projekta stvorit će se pretpostavke za zapošljavanje 50-60 radnika.

 

FENA

https://telemach.ba/
http://www.kasmir.ba/wp-content/uploads/2020/12/KASMIR-KATALOG-2020.pdf?fbclid=IwAR3AjuoeklOLyn_mB3ovYv7c92-EaCLISkHx2lRIfX5P3kNtt0PCqa8mw_o